actueel

We delen graag waar we mee bezig zijn en wat ons bezighoudt.

Terug

We zoeken jou.

Een no-nonsense, ondernemende consultant geotechniek.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bureau Bodem. Een in bodem-gerelateerde zaken gespecialiseerd bureau.
We werken anders dan je gewend bent in de branche. We zijn geen groot, log ingenieursbureau, maar een gedreven klein team met een rijk netwerk van specialisten.
We hebben geen managementlagen, maar een projectmatige georganiseerde aanpak: we bouwen rondom elke bodemvraag een project specifiek team.

Wat ga je doen als consultant geotechniek?

Je gaat rekenen, ontwerpen en uitvoeringsgericht advies geven zodat onze klanten de slimste bodemoplossing krijgen. Je denkt mee en werkt intensief samen met klanten, je team en het netwerk. En je zorgt er niet alleen voor dat voor bestaande projecten snel, slim en kwalitatief de beste oplossing gevonden wordt, maar ook dat er nieuwe projecten bij komen.

Wat bieden we je?

Een omgeving waar je meebeslist over het beleid, waar ruimte is voor jouw ondernemerschap met het juiste team om je heen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je alle middelen krijgt om je werk optimaal uit te voeren. En wanneer je zou willen, kun je op middellange termijn zelfs participeren in Bureau Bodem.

Maar genoeg over ons. Wie ben jij?

Je bent slim, gedreven en ondernemend. Denkt graag buiten gebaande paden, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, communiceert makkelijk, weet mensen om je heen te enthousiasmeren.
En, je wilt altijd het allerbeste, in wat je ook doet.

Je hebt circa 5 jaar ervaring als consultant/projectleider in de geotechniek en de ambitie om op een ondernemende manier onderscheidend te zijn in de branche.

Meer weten?

Bel of mail Leon. Hier kun je hem bereiken: 06-50987538 of leon@bureaubodem.nl.